Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een mooie en duurzame manier om zelf energie op te wekken. Zeker nu veel mensen te maken hebben met een hogere energierekening. Maar is uw huis, kantoor en/of bedrijfspand wel geschikt voor zonnepanelen? En hoeveel? Wij geven meer informatie en advies, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken en wij zorgen voor de installatie.

Onze aanpak

Allereerst brengen we uw wensen en behoeften in beeld; wilt u bijvoorbeeld een lagere energierekening of volledig energieneutraal worden? Wij bekijken de ruimte en uw huidige energiebehoefte, zodat we weten hoeveel de zonnepanelen moeten gaan opwekken. Op basis van
deze informatie kijken we naar de mogelijkheden, zoals de ruimte op het dak en de beste plaatsing, want elke situatie vraagt om een specifieke oplossing.


Hiervan maken we een offerte en we vertellen u graag meer over de zonnepanelen. We installeren ze en zorgen voor onderhoud, zodat u nog heel lang van uw zonnepanelen kunt genieten. Heeft u
achteraf nog een vraag of lijkt een zonnepaneel niet goed te werken? U kunt, óók na afloop, altijd contact met ons opnemen voor hulp.

Wilt je zonnepanelen laten installeren?

Een heel veld aan zonnepanelen of een enkel paneel laten installeren? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of een offerte op maat.